Hal is.

Hej!
Känner att jag inte riktigt orkar det här med att börja blogga igen.. Vi får se hur det blir, men jag kommer antagligen inte blogga så mycket. Lägger bloggandet på is lite helt enkelt.
Villa bara säga detta.
Puss

Skola

Hej snyggingar!
Sitter i skolan och har typ engelska? Vet inte riktigt, vi gör typ inget iaf ;)
Kort skoldag idag, riktigt skönt. Sedan är det fredag och sen är det SPORTLOV!
Ville bara skriva ett kort inlägg, komer upp en bild på dagens outfit senare också.
Haha cp bild men den får duga sålänge ;)
Höres.
love ♥

Natti

Hej allihopa!
Ville bara säga ett kort godnatt!
Imorgon blir det skolan kl 8, dock slutar jag 13 så det blir en kort och skön skoldag. :)
Tog precis en kort dusch, har smörjt in mig lite osv, och nu blir det snart att gå & lägga sig tidigt.
Nu kommer bloggandet bli mycket bättre, så fortsätt läsa! ;)
Hörs imorgon, puss. ♥

Easy

Hej där!
Statistiken går upp- oopa!
Idag var jag hos doktorn vid halv nio, ganska skönt att gå upp tidigt. Det gick iaf bra där, han sa bara att jag ska ta det lite lugnt nu och försöka att inte stressa- så imorgon blir det skola! :D
Har inte varit i skolan på typ 3 veckor, saknar alla grymt! Det är både kul och lite synd att det bara är två dagar kvar innan sportlovet. Jag hinner liksom inte träffa alla så mycket, men jag ska upp till norge så det är ändå jättekul!
Idag har jag iaf inte gjort så mycket, ätit lite glass, kollat på lite film och bara tagit det lugnt.
Ska bli skönt att komma in i sina gamla rutiner igen också, har inte sminkat mig eller fixat håret alls sen jag blev sjuk!
Längtar också tills jag kan börja träna igen.. Jag hade börjat träna jättemycket veckorna innan jag blev sjuk & jag hade fått asbra kondis, men nu har det antagligen försvunnit och jag får börja om igen.. :/
Äntligen vågar jag bjuda på en bild på mig, mobba inte ;)
Aja, ska fortsätta lata mig nu.
puss

Nästan frisk.

Hej!
Haha ledsen om bloggandet inte är sådär superbra, kunde ju valt en lite bättre tid att börja blogga på eller? haha,

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och läser, och filar naglarna lite emellanåt. Duschade precis, läänge. Tog hårinpackning (vilket jag inte gjort på väldigt läge, ajabaja), rakade benen och sånt. Snärjde precis in hela kroppen också, riktigt skönt. Ni vet när man smörjer in sig med nån bodylotion blir det ofta lite kräm kvar på händerna som man inte riktigt vet vad man ska göra av? Ett litet tips om du har lite torrt/slitet hår (som jag börjar få igen..), så är det jättebra att ta det som är kvar i hårtopparna. Helst ska ju bodylotionen vara parfymfri, men det går säkert bra iaf :) detta gjorde jag också precis iaf, brukar göra det innan jag lägger mig några gånger i veckan.

Imorgon ska jag till doktorn igen, sen blir det skola på torsdag! Woop woop, börjar bli rätt trött på att vara hemma!

Skriver mer imorgon!
Love

Bjuder på bilden ;)


Home alone.

Hejsan hoppsan!
Vart hemma från skolan idag igen, kommer antagligen vara tillräckligt frisk på onsdag- längtar!
Har typ degat i soffan hela dagen, pluggat, läst och kollat på film. Typ det enda jag gör på dagarna.. Det börjar bli så jävla tråkigt, jag MÅSTE röra på mig! Saknar motion, måste ut och springa snart! :(
Snart är det iaf sportlov ju, och då ska jag upp till Norge och åka snowboard med la familia och några bekanta- super! Hoppas bara att jag blir tillräckligt frisk tills dess!
Nu sitter jag iaf och gör ingenting. Vet inte vad jag ska göra, sitter och kollar lite bloggar och facebook men det händer ju inget.. :(
Aja, tråkigt inlägg, ville bara uppdatera lite.
Arkivbild igen, snart kommer nya bilder, promise!
Aja, får väl ta och sätta på någon film nu!

Vi höres, puss.

Trött

Hej där!
Känner att jag ångrar lite att jag började blogga just nu, när jag fortfarande är sjuk och så, bloggen blir ju sjukt tråkig. Kan/vill inte precis ta några kort på mig själv när jag ser ut såhär, och har ingen inspiration liksom..
Idag har jag iaf inte gjort så mycket. Vaknade rätt sent för första gången sen jag blev sjuk (typ 3 veckor alltså). Har sovit sjukt dåligt dom senaste veckorna, Somnat vid midnatt, vaknat typ fem gånger varje natt, och sedan vaknat sju-åtta varje morgon av mig själv...
Aja, nu ska jag iaf läsa lite i en bok som vi tydligen läser i skolan, och lyssna på Bon Iver. Har börjat lyssna på som jättemycket på senaste tiden, & jag älskar dom!

Men vi hörs senare!
Puss.

Random bild bara.


Music.

Hej igen!

Ligger i soffan och försöker plugga lite, har missat rätt mycket och det suger.
Som tur är har jag dock musik i öronen vilket underlättar en hel del ;)

I morse fick jag reda på att mitt spotify premium äntligen har börjat fungera, sjukt glad blev jag!
Så nu sitter jag här med musik på högsta nivå i headsetet (alltid!) och försöker få in lite vett i skallen.

Kan lägga upp bilder på mina 5 favvo låtar just nu också:

(Äckligt måste ändå vara med på listan även fast den nu är sjukt utspelad.)


Lets start over?

Hallåå där!
Oh herre vad länge sen det var! Har typ inte vart inne på blogg.se på flera månader! Satt precis och kollade lite bloggar, och kände mig helt plötsligt jätte sugen på att börja blogga igen. Dock kommer uppdateringen antagligen inte vara på topp- skola osv, men gör det mer som en kul grej.
Ska försöka ta mycket mer bilder med kameran, inte bara med camen vilket är så trpkigt. Och kommer försöka skriva så lite som möjligt om skolan, alla inlägg blir ju typ: "hej bloggen, sitter i skolan och har matte, sen har jag svenska. Puss å hej!". Inte precis så roligt att läsa.. Eller det tycker inte jag iaf :)
Har gjort om designen lite också, kände att jag behövde en ny start. Väldigt enkel och fräsch design, dock gillar jag inte min header längre.. Får fixa en ny när jag blir frisk igen.
Ja, just det, jag är som sagt sjuk. Har inte vart i skolan på över två veckor- körtelfeber.. Ett tips: få aldrig körtelfeber! Det suger verkligen!
Jag har missat si HIMLA mycket i skolan, och jag missade en fotbollscup, vår första match, beachvolleyboll med fotbollslaget, och jag missade att säga hejdå till våran tränare som precis har slutat. Jag hade också byggt upp min kondition asbra dom senaste veckorna, va typ ute och sprang minst tre gånger i veckan, men nu har den här jävla sjukdomen förstört allt!
Skitsur är jag!
Aja, långt inlägg nu, sånt orkar man inte läsa.. Ville bara säga att jag är tillbaka och det kommer bli skitkul!
Bild från arkivet eftersom jag är sjuk..
Skriver antagligen mer senare, eftersom det enda jag gör är att typ läsa, försöka plugga och kolla på TV ;)

Kisses.

RSS 2.0